Portfolio Impershield Projecten

Wij zijn nieuw in Nederland, maar in Mexico hebben we al een dik track record. Wij zijn trots om de keuze te zijn van Mexico´s top architecten en aannemers

Soumaya Museum Mexico Stad Meer dan 6000m2 Beschermd

Museum Soumaya 2014, Mexico City. Product(en): Euroflex, Pristone en Natural Het Soumaya Museum is ontworpen door architect Fernando Romero in opdracht van Carlos Slim, ter nagedachtenis van zijn in 1999 overleden vrouw. Het museum herbergt dan 66.000 kunstwerken. Je kunt er sculpturen uit pre-spaanse tijden, maar ook werken van oude en moderne meesters uit de westerse kunst zoals Auguste Rodin, Salvador Dalí, Van Gogh en vele anderen. Onze oplossing was het aanbrengen van een transparante basecoat met ons product Euroflex, op de betonnen ´groene´ muur. Dit geeft naast bescherming tegen vocht ook structurele bescherming. Het gevlamde graniet hebben we met Natural beschermd want het veranderd de natuurlijke toon en structuur van de steen niet. Op het gepolijst marmer hebben we Pristone aangebracht om het te beschermen tegen vlekken en ander slijtage.

BBVA Stadion Monterrey 47000m2 beschermd in 3 dagen met 3 personen

BBVA Stadion Monterrey 2015, Monterrey. Product(en): Euroflex BBVA Bancomer Stadion is het thuisstadion de Monterrey voetbalclub. Het ontwerp komt uit de samenwerking van het architectenbureau Populous met V & FO Architects. Het stadion kan 53.5 duizend mensen behuizen en is met een heuze airconditioning het modernste stadion van het continent. Door de vele waterpartijen op het terrein heeft en de hoge luchtvochtigheid was impregneren de enige optie om het gebouw te beschermen. Daarbij moest het impregneermiddel moest natuurlijk ook beschermen tegen het afval van de vele toeschouwers bijwonen. Onze oplossing hiervoor was het aanbrengen van BioSeal Concrete op de oppervlaktes. Dit product is speciaal ontwikkeld om vlekken en vocht tegen te gaan op beton.

Desierto de los Leones Historisch Monument tegen Verval Beschermd

Desierto de los Leones, 2013, Staat ban Mexico. Product(en): Natural De broeders van de orde van´Los Carmelitos Descalzos´ komen in het jaar 1605 naar Montes de Santa Fe, waar op 23 januari 1606 Virrey Juan de Mendoza de eerste steen legde voor hun onderkomen. Het originele klooster stortte 100 jaar later na hun komst in door een aarbeving, en plaats maakte voor de bouw van het huidige barokke gebouw, ontworpen soor architect José Miguel de Rivera Saravia. De Desierto de los Leones is beschermd door het INAH (National Antropologisch en Historisch Instituut) vanwege hoge architectonische, historische en toeristische waarde. Specifieke wensen opdrachtgever: De restaurateurs wilden een product dat beschermt tegen erosie, vocht en vlekkern maar tegelijkertijd er niets van zou kunnen zien omdat het project een historisch monument betreft. Dit was in dit geval extra belangrijk want het klooster bestaat uit 100% lokaal natuursteen en staat in één van de meest vochtige gebieden van Mexico. We hebben Natural aangebracht met de kwast en roller, voor de wat kleinere oppervlaktes en met een spray op grotere beschadigde oppervlaktes. Zo is het monument beschermd zonder dat je het voelt of ziet.

Esfera City Center Beschermen van Granieten Vloeren in Prestigieus Winkelcentrum

Esfera City Center 2015, Monterrey. Product(en): StoneSeal Element Het Esfera City Center is een Fashion Mall ontworpen door architectenkantoor Sordo Madaleno. Het heeft diverse luxe commeriële ruimtes voor onder andere flagstores voor de grote merken, restaurants en een megabioscoop. De opdrachtgevers wilden het graniet wat overal in het centrum is een diepere, maar toch natuurlijke toon geven. Daarbij wilden ze ook bescherming tegen vlekken en het uv licht van de zon voor het natuursteen dat buiten gemonteerd is. Uiteraard was bestendigheid tegen het drukke verkeer van winkelend publiek ook een vereiste. Voor deze klus hebben we de Element ingezet. Element verdiept de toon en biedt uitstekende bescherming tegen vlekken, vocht en slijtage.

Grote kans dat wij uw producten groener kunnen maken. Ziet u een eventuele toepassing of wilt u misschien dealer worden van onze hydrofobeermiddelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u gewoon een berichtje kwijt, vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.