Impershield: de nieuwe standaard!

Impershield levert natuurlijke producten. 

Enerzijds producten om stenen, beton en stucwerk te beschermen tegen vocht, vuil en UV. Gevels en terrassen gaan langer mee en de mooie uitstraling blijft behouden. In sommige toepassingen kunnen kleuren zelfs geaccentueerd worden.

Daarnaast ook producten als vervanging van chemische varianten van binders in bijvoorbeeld vezelplaten of verven.

Impershield producten zijn 100% natuurlijk, niet schadelijk voor het milieu en arbovriendelijk te verwerken. Door de verduurzaming van de maatschappij worden de producten van Impershield als de nieuwe standaard gezien.

stoneshield-impregneer-free-samples
Probeer de nieuwe standaard! Vraag uw gratis samples aan!
(Aanvragen kan onderaan deze pagina)

De basis van schonere producten

De Biobased economie begint op gang te komen. We herontdekken de kracht van de levende natuur steeds meer. Talloze natuurlijke grondstoffen die eeuwen geleden al gebruikt werden, zijn in de laatste eeuw verdrongen zijn door synthetische en onvriendelijke varianten. De natuurlijke grondstoffen krijgen opnieuw een functie in nieuwe producten voor een schonere en energiekere maatschappij. De natuurlijke producten kunnen op duurzame wijze en met veel minder energie samengesteld en verwerkt worden, waardoor de milieu impact minimaal is. 

Impershield biedt sectoren als de bouw, de verfindustrie, de verpakkingsindustrie de polymeren om hun producten en projecten groener te maken. Met Impershield bent u op weg naar een groenere toekomst.

Zelf ervaren

De beste manier om interesse te krijgen voor de nieuwe standaard, is door het zelf te ervaren. Hiervoor hebben wij een sample pakket samengesteld.
Van drie verschillende StoneSeal producten (Natural, Element en Pristone) kunt u het beschermende effect zelf gaan uitproberen. Vul het formulier hieronder in en wij sturen het naar u op.
 
Heeft u andere vragen? Laat dan een bericht achter via info@impershield.eu dan nemen wij contact met u op.

Ervaar het zelf!
Vul onderstaand formulier in en ontvang de gratis samples!